Перевірні роботи професії "Кухар" 3 розряду

26.12.2018 відбулися перевірні семестрові роботи з професії "Кухар" 3 розряду. Учні групи № 7 протягом І семестру вивчили такі теми: "Механічна кулінарна обробка овочів, грибів", "Механічна кулінарна обробка риби, приготування н/ф", "Механічна кулінарна обробка м'яса с/г птиці, приготування н/ф".

Учні впевнено застосовували теоретичні знання під час виконання практичних завдань, освідомлено користувалися технологічною документацією, дотримувалися правил техніки безпеки.

Результати виконаної роботи оцінювали члени комісії: заступник директора з НВирР Саєнко Н.П., старший майстер Тихоненко В.С., майстер в/н Дерев'янко Л.М., викладач спецдисциплін Сушко О.В.

Роботи учнів відповідали достатнім діючим показникам запланованого рівня кваліфікації.

/Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181219_120208.jpg /Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_094717.jpg /Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_100917.jpg

/Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_100921.jpg /Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_121355.jpg /Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_121451.jpg

/Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_123829.jpg /Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_124347.jpg /Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_133009.jpg

/Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_133855.jpg /Files/images/2018-2019/perevrn_kuhar/IMG_20181226_140023.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.